[PR] 消費者金融

2007年05月03日

You did a good job!

このインタビューも一週間ほど前のものです。
ラジオ局が地元のマイケミファン一人をバックステージに
招待し、インタビューもさせてくれるという企画で
当選したJosh君とジェラルド、レイ、フランクのインタビュー。
その前フリがウケた。
インタビュー前日にJosh君に電話したDJ達。
「質問は用意できてる?」に対し
「んー。頭の中で準備できてるから〜」とJosh君。
「Oh, No!!」「Wait a minute!」の嵐(爆)
「You wanna write down the questions.」
紙に書いておくんだよ、な!?
次の日の放送でインタビューの様子を流すんだから
頼むから書き留めておいてくれ、と。
そんな感じではじまるインタビューです。
さて、Josh君はうまくインタビューできたでしょうか?

音楽こちらがそのインタビュー音楽
クリックするとインタビューが始まるはず。11分少々。
聞き終わったら、質問を作ったので答えてみてください。(1) Josh planned to ask MCR following questions except?
  a. Their Influences.
  b. Current Tours.
  c. Up coming Stuff.
  d. Favorite Food.

(2) How did Josh prepared for the interview before
he got the advice from the radio talk show hosts?
  a. He wrote down the whole questions.
  b. He went through the questions in his head.
  c. He asked his parents for the help.
  d. He didn't prepare for any questions.

(3) How was Josh's reaction to MCR during the interview?
  a. He was starstruck from the start to finish.
  b. He wasn't nervous at all.
  c. He was starstruck for a moment, but he made it
   through.
  d. He was frustrated.

(4) How did the radio talk show host mentioned on Gerard?
  a. He is easy to talk to.
  b. He is difficult to talk to.
  c. He is mean.
  d. He is adorable.

(5) What did Frank throw to the crowd?
  a. Champagne bottles
  b. Water bottles
  c. Soda bottles
  d. Juice bottles

(6) Ray told his influence come from the
following guitarists except?
  a. James Hetfield
  b. Randy Rhoads
  c. Brian May
  d. Jake E. Lee

(7) MCR decided to wear the black parade uniforms on
stage because...?
  a. they don't need to worry about
  what to wear on every show basis.
  b. they wanted to be a different band.
  c. someone told them to wear them.
  d. they wanted to show people how strong
  they are.

(8) Last tour with Green Day, which one of the following
pranks did NOT get from Green Day?
a. They poured Mikey popcorns all over.
b. They shouted Gerard's name during the show.
c. They sprayed water guns.
d. They fired their concussions while Gerard was
talking to the crowd.

(9) MCR had switched from the smaller label to the
larger one.
a. Yes
b. No

(10) Frank says the bigger label gives them
more time to write songs.
a. Yes
b. No





答え:(1) d. (2) b. (3) c. (4) a. (5) b.
(6) d. (7)b. (8) b. (9) a. (10) a.


posted by ケイトリン at 00:16| Comment(0) | リスニングの参考に | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント:

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。
×

この広告は180日以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。